HomeNieuwsMeis genomineerd voor Onderneming van het Jaar 2017 

Meis genomineerd voor Onderneming van het Jaar 2017

Met trots kunnen wij u mededelen dat Meis Brandbeveiliging is genomineerd voor Onderneming van het jaar in gemeente Gorinchem, in de categorie MKB & Grootzakelijk !

De jurycommissie van Business Event gemeente Gorinchem heeft vorige week de genomineerden bekend gemaakt voor de 3e editie van dit netwerkevenement.
In onze categorie zijn, op basis van vooraf gestelde criteria en jurybezoek, uit een lange lijst van kandidaten drie bedrijven geselecteerd:

MKB & Grootzakelijk:

  • Meis Brandbeveiliging B.V. – Dennis van der Meis
  • De Groot & Visser B.V. – Anita de Groot
  • Van Ekeren – Tessa van Ekeren, Jesse van Ekeren, Jenno van Ekeren, Dennis Kuiper en Vincent Bons

Business Event 

Woensdag 11 oktober aanstaande zal een bijzondere ontmoeting plaats vinden bij Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden te Gorinchem. De genomineerden van het Business Event gemeente Gorinchem zullen kennis maken met de betrokkenen van dit jaarlijks terugkerend netwerkevenement. Wie zijn de gezichten van de welbekende voordrachtscommissie, welke betrokken businesspartners maken het evenement mede mogelijk en niet te vergeten wie zal bepalen wie de awards mee naar huis mogen nemen?

Tijdens deze bijeenkomst krijgen deze onderscheidende ondernemers de mogelijkheid om zichzelf te presenteren door middel van een pitch. De deskundige jury zal na afloop vragen stellen om een compleet beeld te vormen van het ondernemerschap. De uiteenlopende bedrijven worden allen gerund door inventieve medewerkers en delen hun geheimen van hun succes met de aanwezigen. Een ontmoeting met als doel elkaar onderling te inspireren en de jury voor een lastige taak te zetten. Deze aftrap van het Business Event gemeente Gorinchem is uitsluitend bedoeld voor genodigden.

Finale

De finale presentaties zal plaats vinden op maandag 27 november in De Nieuwe Doelen en de kaartverkoop is inmiddels van start gegaan voor belangstellenden. Kaarten kunnen besteld worden via de website www.businesseventgorinchem.nl.

Recent nieuws

Verbod PFAS houdende schuimblusser

Hierbij willen wij u informeren over de stappen tot een verbod van PFAS (fluor) houdende schuimblussers.

Medewerker Meis pakt eigen brandblussers om autobrand te bedwingen kopie

Met de hulp van omstanders probeerde hij het vuur te bedwingen. 

Relatief veel branden in Coronajaar kopie

Ondanks dat veel bedrijven in 2020 dicht waren

Wij bieden altijd de beste oplossing om uw veiligheid  te waarborgen.