Home → Diensten → Noodverlichting

Noodverlichting

Wanneer de algemene verlichting bij een calamiteit of om een andere reden ineens uitvalt, gaat de noodverlichting aan. Samen met de vluchtwegindicatie, die permanent brandt, zorgt deze verlichting ervoor dat uw medewerkers en bezoekers het pand op een veilige manier kunnen verlaten. Maar dan moet deze verlichting het uiteraard wel doen. Controle en onderhoud zijn daarom van groot belang.

Volgens het bouwbesluit en de Arbowet moet de noodverlichting in ieder gebouw tenminste eens per jaar worden gecontroleerd en onderhouden.

Controle en onderhoud

Meis Brandbeveiliging is KIWA gecertificeerd voor het onderhouden van noodverlichting en vluchtwegindicatie. Onze servicemonteurs zijn multifunctioneel opgeleid en beschikken over het benodigde speciale gereedschap. Daarnaast zijn ze VCA-gediplomeerd om de werkzaamheden veilig uit te voeren. Onze monteurs kunnen niet alleen de noodverlichting, maar tegelijkertijd ook uw blusmiddelen, keerkleppen, verbandkoffers of AED’s keuren. 

Advies over noodverlichting?

Ik ben uw aanspreekpunt als het gaat om de goede werking van noodverlichting. Zo kunt u en uw medewerkers of klanten altijd veilig naar buiten.”

Stefan Gulicher - Verkoop binnendienst

Mail mij
0183 675 166

Digitale rapportage

De gekeurde noodverlichting wordt geregistreerd in een app. Bij een eerste onderhoudsronde krijgt alle verlichting een barcode, zodat ieder middel een uniek nummer heeft. Per locatie ontvangt u na afloop een digitaal onderhoudsrapport via e-mail.

Ontzorgen

Meis Brandbeveiliging biedt allerlei diensten aan die u helpen bij het nakomen van uw zorgplicht. Wij gaan daarbij graag een duurzame relatie met u aan. Daarom krijgt u ieder jaar automatisch bericht wanneer het weer tijd is het periodiek onderhoud van de noodverlichting.

De 5 zekerheden van Meis

  • Kennis van zaken
  • Eerlijk en professioneel advies
  • Kwaliteit voorop
  • Persoonlijk betrokken
  • Transparant
Wij bieden altijd de beste oplossing om uw veiligheid  te waarborgen.