Home → Diensten → Veiligheidsadvies

Veiligheidsadvies

Plan op maat

U heeft een nieuw bedrijfspand of ander object dat moet worden beveiligd tegen brand. Meis Brandbeveiliging is de specialist die graag met u meedenkt over een volledig veiligheidsadvies met de juiste projectering. In overleg leveren wij een plan op maat voor ieder soort bedrijf.

Veiligheidsadvies nodig?

De brandveiligheid van uw bedrijf is veel meer dan alleen een wettelijke vereiste voor u en uw medewerkers. Wij regelen dit graag goed voor u. Dat geeft een veilig gevoel."

Dennis van der Meis - Adviseur

Mail mij
0183 675 166

Werkwijze

Graag horen we in een kennismakingsgesprek wat u wensen en behoeften zijn. Vervolgens maken we een brandrisicoanalyse van uw bedrijf en werkzaamheden en bepalen wij de brandveiligheid. Dat doen we door middel van projectering conform de wettelijke eisen. Ofwel: het plaatsen van blustoestellen in een pand of object op zo’n manier dat een zo verantwoord mogelijke beveiliging tegen brand ontstaat.

Voorstel en uitvoering

Aan de hand van onze bevindingen bieden we u een advies en een voorstel aan. Samen bekijken we of de projectering in de praktijk haalbaar is. Op locatie lopen we alle punten na. Bent u akkoord? Dan kunnen we starten met de invulling en uitvoering van de werkzaamheden. De brandblusmiddelen, pictogrammen, en ontruimingsplattegronden worden geïnstalleerd. De blusmiddelen en noodverlichtingen waarvan de keuringsdatum is verlopen, keuren we opnieuw. De resultaten rapporteren we in een digitaal onderhoudsrapport dat we aan u verstrekken.

De 5 zekerheden van Meis

  • Kennis van zaken
  • Eerlijk en professioneel advies
  • Kwaliteit voorop
  • Persoonlijk betrokken
  • Transparant
Wij bieden altijd de beste oplossing om uw veiligheid  te waarborgen.