Home → Diensten → Verband- en BHV modellen

Verband- en BHV middelen

AED en verbandkoffer

Het zal u gebeuren: er is een calamiteit en de verbandkoffer is half leeg. Of nog erger: de AED is  nodig en werkt niet goed. Zo lang deze middelen niet nodig zijn, krijgen ze vaak weinig aandacht en worden ze vergeten. Door regelmatige controle, het tijdig vervangen van accu’s en elektroden voorkomt u verrassingen op essentiële momenten. En weet u zeker dat uw AED en verbandkoffer in goede conditie én gebruiksklaar zijn.

Controle en onderhoud

Meis brandbeveiliging biedt u een complete onderhoudsservice. Hiermee verzekert u zich van een optimale staat van uw AED. Onze vakbekwame onderhoudsdeskundigen staan te allen tijde voor u klaar. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar het onderhoud van uw verbandkoffers en AED’s.

Digitale rapportage

De gekeurde verbandkoffer of AED wordt geregistreerd in een app. Bij een eerste onderhoudsronde krijgen alle verbandkoffers of AED’s  een barcode, zodat ieder middel een uniek nummer heeft. Per locatie ontvangt u na afloop een digitaal onderhoudsrapport via e-mail.

Ontzorgen

Meis Brandbeveiliging biedt allerlei diensten aan die u helpen bij het nakomen van uw zorgplicht. Wij gaan daarbij graag een duurzame relatie met u aan. Daarom krijgt u ieder jaar automatisch bericht wanneer het weer tijd is het periodiek onderhoud van de verbandkoffers en AED’s.

Is er een calamiteit?

Ik adviseer u graag op tijd over de juiste verband- en BHV-middelen. Voordat het te laat is.”

Adri van Houwelingen - Inkoop en onderhoud

Mail mij
0183 675 166

De 5 zekerheden van Meis

  • Kennis van zaken
  • Eerlijk en professioneel advies
  • Kwaliteit voorop
  • Persoonlijk betrokken
  • Transparant
Wij bieden altijd de beste oplossing om uw veiligheid  te waarborgen.