Over ons

HomeOver ons  

Meis Brandbeveiliging

Meis Brandbeveiliging adviseert, levert, controleert en onderhoudt blusmiddelen, droge blusleidingen en noodverlichting. Ook controle en onderhoud aan keerkleppen bij brandslanghaspels, brandwerende doorvoeringen, BHV-middelen en brandmeldinstallaties behoren tot onze werkzaamheden. Dat doen we al sinds 1980. We hebben inmiddels dan ook veel kennis en ervaring in huis. Vanuit onze vestigingen in Gorinchem en Heerenveen werken we door heel Nederland.

“Wij zijn actief in diverse branches waaronder vastgoed, retail, detailhandel, horeca, automotive, gezondheidszorg, onderwijs, overheid, bouw, transport, scheepvaart en industrie.”

Geschiedenis

Theo van der Meis start Meis Brandbeveiliging in 1980 in Hardinxveld-Giessendam. Het bedrijf richt zich in eerste instantie op het adviseren, leveren en onderhouden van brandblusmiddelen. In 2007 neemt Dennis van der Meis het familiebedrijf over en in hetzelfde jaar wordt Meis Bedrijfshulpverlening opgericht om opleidingen te kunnen verzorgen. Door groei wordt het bedrijfspand in Hardinxveld-Giessendam te klein en verhuist het bedrijf in 2009 naar een nieuwbouwpand in Gorinchem.

In 2012 ervaren we zelf de ingrijpende gevolgen van een brand. In het achterliggende bedrijfspand wordt brand gesticht en ons eigen pand raakt zodanig beschadigd, dat we tijdelijk vanuit een andere locatie moeten werken. In 2014 neemt Meis Brandbeveiliging een brandbeveiligingsbedrijf in Heerenveen over. Hierdoor kunnen we landelijke dekking bieden aan onze opdrachtgevers. In 2015 is er opnieuw een uitbreiding van een specialisatie: we richten Meis Marine Services op voor het onderhoud van Fire Fighting, Life Saving en Rescue aan boord van (zee)schepen. Ook het onderhoud voor de binnen- en kustvaart wordt hier ondergebracht. Inmiddels is Meis Brandbeveiliging uitgegroeid naar een sterk landelijk opererend dienstverlenend onderhoudsbedrijf.

Ons team

Wij bieden altijd de beste oplossing om uw veiligheid  te waarborgen.