HomeNieuws  

23-05-2024

Annette Overduin voelt zich welkom!

2240747 Meis Bedrijfshulpverlening en Brand Content 23 05   Website

Door haar brede ervaring in administratieve functies en receptiewerk, zijn wij zeer blij met Annette Overduin als nieuwe collega. Naast haar kwaliteiten, past Annette bovendien heel goed in ons team! In dit interview stelt zij zich voor en vertelt zij over haar eerste periode bij ons.

Annette is 38 jaar oud en woont met haar man en zoontjes in Sleeuwijk.

Werkzaamheden

Annette: “Ik werk sinds eind maart bij Meis Brandbeveiliging als administratief medewerker. Mijn taken bestaan voornamelijk uit het verwerken van service-orders voor monteurs, zoals keuringen en dergelijke. Ik controleer, boek door en factureer deze orders. Daarnaast beheer ik de info-mailbox, neem ik de telefoon aan en ontvang ik bezoekers. Ik werk twee-en-een-halve dag per week en wissel mijn werkzaamheden af met mijn collega Alana, die de andere dagen werkt. Zij heeft mij ook ingewerkt, en ik kan altijd vragen stellen aan andere collega’s.”

Achtergrond en ervaring

“Brandbeveiliging is nieuw voor mij”, vervolgt Annette. “Mijn achtergrond ligt in hospitality. Maar ik heb ook voor een detacheringsbureau voor heel veel verschillende opdrachtgevers administratief en receptiewerk gedaan. Daardoor ben ik bekend met heel veel verschillende systemen. Ik moet nu vooral wennen aan de specifieke kenmerken van brandbeveiliging. Binnenkort ga ik met een monteur op pad, zodat ik meer inzicht krijg.”

Welkom en behulpzaam

Annette: “Ik heb zelf gereageerd op de vacature, omdat ik op zoek was naar iets nieuws dat binnen mijn interesse en beschikbare dagen paste en ook in de buurt was. En het bevalt me goed! Ik voel mij erg welkom en iedereen is behulpzaam. Dat zegt veel over de sfeer en mijn collega’s hier. Hoewel ik mijn weg nog moet vinden in de inhoudelijke aspecten van het werk, voel ik me gesteund omdat er geen druk wordt uitgeoefend. Het inwerken heeft tijd nodig, maar het gaat goed en ik ben blij dat ik altijd vragen kan stellen. Mijn ambitie is om zo snel mogelijk zo zelfstandig mogelijk te werken.”

Koken en bakken

“Onze twee zoontjes heten Mica en Ezra en zijn zes en acht jaar oud. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen. Ook kook en bak ik graag, vooral voor de gezelligheid. Omdat ik gluten- en lactosevrij eet, vind ik het een leuke uitdaging het eten toch zo smaakvol mogelijk te maken. Voor vakanties kiezen we elk jaar iets anders: vorig jaar gingen we naar Frankrijk en dit jaar gaan we naar Engeland. Op een camping in een huisje of stacaravan. Dat vinden de kinderen het leukst!”

Heeft het enthousiasme van Annette je nieuwsgierig gemaakt naar werken in de brandbeveiliging? Bekijk dan eens onze vacatures!

Deel dit bericht:

Verder praten?

Dennis vertelt je graag meer. Bel naar 0183 675 160 of mail naar verkoop@meis-brandbeveiliging.nl

Het laatste nieuws

Wij bieden altijd de beste oplossing om uw veiligheid  te waarborgen.