HomeNieuws  

03-10-2023

‘Bij Meis Brandbeveiliging krijg je kansen’

2231395 Meis Bedrijfshulpverlening en Brand Content oktober   Website

Van magazijnmedewerker naar servicemonteur: bij Meis Brandbeveiliging krijg je kansen wanneer je er klaar voor bent! Mischa Amannou begon in 2020 na zijn opleiding aan Da Vinci Techniek via een jobcoach in het magazijn van Meis Brandbeveiliging in Gorinchem.

En nu rijdt hij als servicemonteur alweer twee jaar door de regio Gorinchem én verder voor onderhoud aan en hervullen en keuringen van brandblusmiddelen! “Bij het kennismakingsgesprek bleek al dat er doorgroeimogelijkheden waren!”

Doorgroeimogelijkheden

Mischa: “In het magazijn heb ik veel verschillend werk verricht. Orders pikken natuurlijk, zodat de monteurs met de benodigde materialen aan de slag konden. Maar ook onder begeleiding brandblussers hervullen en onderhoud plegen. En natuurlijk zorgen dat het magazijn geordend en opgeruimd was. Op die manier heb ik het bedrijf goed leren kennen!”

 

Kwaliteiten onderkend

De kwaliteiten van Mischa werden al snel onderkend. “Ze merkten dat ik makkelijk leerde en het werk snel oppikte. We zijn samen tot het plan gekomen om door te groeien tot servicemonteur. Ik ben begonnen met een basiscursus: het zelfstandig keuren van draagbare blusapparaten. Vervolgens heb ik nog een maand in het magazijn gewerkt, waarna het de bedoeling was dat ik het werk als servicemonteur ging combineren met het magazijn.”

 

Voelt vertrouwen

Binnen een jaar was Mischa al uitsluitend als servicemonteur op pad. “Ik voel veel vertrouwen en dat waardeer ik heel erg. Wanneer je hier je werk goed doet en laat zien dat je vooruit wilt, zijn er veel mogelijkheden! Ik werk nu alweer twee jaar als servicemonteur en dat bevalt prima. Ik kom op de mooiste plekken, die andere mensen nooit zien. Bijvoorbeeld de Brienenoordbrug in Rotterdam: onder in de brug keur ik de blusmiddelen!”

 

Flexibel

Mischa: “Ik vind het fijn dat ik mijn ‘eigen’ klanten heb. Een praatje maken, met een bakkie. Dat is het voordeel van werken in een vaste regio. Ik kom in Geldermalsen, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht.” Maar bij Meis Brandbeveiliging moet je ook flexibel zijn: “Op dit moment help ik bijvoorbeeld een collega in Alkmaar!” De onderlinge band is sterk, zegt Mischa. “Elk jaar komen we bij elkaar. Ook met het team uit onze vestiging in Heerenveen.”

 

Vrijheid

Mischa is 23 jaar oud en woont bij zijn ouders in Gorinchem. Zijn doel is op zichzelf te gaan wonen. “Maar eerst nog even sparen! Mijn vrije tijd besteed ik met mijn vrienden en ik probeer zes keer per week naar de sportschool te gaan.” Hij besluit: “Ik ben heel blij met mijn werk als servicemonteur voor draagbare blusmiddelen en droge blusleidingen. Veel vrijheid, leuke collega’s van wie ik op aan kan. Ik doe alles wat ik leuk vind!”

Inspireert het verhaal van Mischa? Kijk dan eens op onze vacaturepagina. We bieden je graag kansen!

Deel dit bericht:

Verder praten?

Dennis vertelt je graag meer. Bel naar 0183 675 160 of mail naar verkoop@meis-brandbeveiliging.nl

Het laatste nieuws

Wij bieden altijd de beste oplossing om uw veiligheid  te waarborgen.