HomeNieuws  

30-05-2023

Een gegarandeerd veilig gevoel

Meis-Brandbeveiliging-certificaat

Meis Brandbeveiliging stopt veel tijd en energie in het behalen en onderhouden van de juiste certificeringen. Dit doen we niet zonder reden: in de brandbeveiliging is kwaliteit en het juist uitvoeren van onderhoud levensbelangrijk. Certificeren klinkt misschien wat abstract en daarom leggen we graag uit wat al die behaalde certificaten betekenen en zeggen, zodat u met een veilig gevoel Meis Brandbeveiliging kunt inschakelen voor advies, levering en onderhoud!

Kwaliteit

De belangrijkste reden is wel het leveren van kwaliteit. Met relevante certificaten kunnen we dat ook aantonen. Vaak is dat ook een vereiste vanuit de verzekering van de klant. Kleine blusmiddelen zoals de bekende rode brandblussers en brandslanghaspels blijken telkens bijzonder effectief bij het blussen van beginnende branden. Uiteindelijk wilt u dat, mocht het ooit nodig zijn, alle deze middelen ook daadwerkelijk werken. Daar is nauwgezet onderhoud voor nodig door opgeleide specialisten en dat kan alleen door een erkend onderhoudsbedrijf met ‘Kiwa NCP-REOB-certificering’ worden uitgevoerd, zoals Meis Brandbeveiliging. Let daarom bij het laten uitvoeren van onderhoud aan uw blusmiddelen op dit keurmerk. Voor het onderhoud van noodverlichting is eveneens een apart ‘Kiwa NCP-certificaat’ nodig. Zo werken ook de vluchtwegindicaties bij een evacuatie. Bij het ontbreken van de juiste certificering kan het onderhoudsbewijs zelfs worden afgekeurd door verzekeringen.

Opgeleide specialisten

Onderhoud kan alleen goed worden uitgevoerd als onderhoudsmonteurs gedegen zijn opgeleid, theoretisch en in de praktijk! Bovendien moeten onze specialisten herhaaldelijk hun kennis en vaardigheden bijhouden met cursussen. Naast een VCA-certificaat krijgen onze specialisten als ze in dienst komen een REOB-cursus, zodat ze goed opgeleid en gecertificeerd onderhoud kunnen uitvoeren. Meis Brandbeveiliging gaat verder: onze ervaren kwaliteitscontroleur Adri van Houwelingen bezoekt regelmatig onze specialisten voor een audit om na te gaan of de monteur netjes en volgens de regels werkt. Ook zo garanderen wij kwaliteit. Behalve onze eigen medewerkers is het ook van belang dat bedrijfshulpverleners in elk bedrijf een goede opleiding krijgen. Meis Bedrijfshulpverlening voldoet aan de eisen voor opleiders veiligheidscursussen en is ook NIBHV gecertificeerd. Uw bhv’ers krijgen daarmee gegarandeerd een gedegen opleiding. 

Persoonlijk, duurzaam en transparant

Een andere manier om een goede dienstverlening te garanderen is een persoonlijke, duurzame en transparante bedrijfsvoering. Al onze certificaten zijn op de website te vinden en in te zien. Daarnaast is Meis Brandbeveiliging ISO 9001 gecertificeerd en we hebben een certificaat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) waarbij we proberen om verantwoordelijk en steeds duurzamer als bedrijf te opereren. Inmiddels rijden twee van onze bussen elektrisch en een derde is in bestelling. We voldoen als bedrijf aan de relevante regelgeving, hebben de bedrijfsstructuur op orde en bovenal geven wij veel persoonlijke aandacht aan iedere klant en iedere onderhoudsbeurt. Onze specialisten voeren niet alleen kwalitatief onderhoud uit, maar zijn ook adviseurs waar u terecht kunt voor vragen over brandbeveiliging. Door al deze certificaten durven we te zeggen: Meis Brandbeveiliging, de veiligste keuze!

Al onze certificaten zijn op de website te vinden en in te kijken. Heeft u vragen over een van deze certificaten en wat deze inhouden? Neem gerust contact met ons op en we lichten dit graag toe!

Deel dit bericht:

Verder praten?

Dennis vertelt je graag meer. Bel naar 0183 675 160 of mail naar verkoop@meis-brandbeveiliging.nl

Het laatste nieuws

Wij bieden altijd de beste oplossing om uw veiligheid  te waarborgen.