HomeNieuws  

16-01-2024

‘Meis omarmt maatschappij-brede ontwikkeling’

2231980 Meis Bedrijfshulpverlening en Brand Content januari  Website

Meis Brandbeveiliging groeit! Na de COVID-periode zit onze markt duidelijk in de lift: dat merkten we in 2023 en dat verwachten we ook in het nieuwe jaar. Gepaard met die groei, worden we geconfronteerd met gerelateerde ontwikkelingen, zoals de zoektocht naar geschikte medewerkers.

Dennis van der Meis belicht dat in deze blog en beschrijft bovendien onze ‘PFAS-positie’.

  Maatschappij brede ontwikkeling

  Meis Brandbeveiliging heeft zich het afgelopen jaar nadrukkelijk gericht op het aanstaande verbod op PFAS-houdend blusschuim. Hoewel dit verbod nog niet officieel door de EU is doorgevoerd, hebben we met het oog op het milieu en de aanstaande regelgeving de transitie naar PFAS-vrije schuimblussers al ingezet. Het is een maatschappij-brede ontwikkeling, die wij omarmen. 

  Milieuoverwegingen

  De meeste bedrijven conformeren zich aan die milieuoverwegingen. We hebben ervaren dat sommige klanten terughoudend zijn in de overgang. Op speciaal verzoek, vooral van klanten in de zorgsector met vastgestelde budgetten, passen we onze dienstverlening aan. Het hervullen van brandblussers blijft beperkt mogelijk, zolang een verbod nog niet van kracht is.

  Aanhoudende groei

  Onze groei blijft aanhouden. We hebben een omzetgroei gerealiseerd en verwachten dat deze lijn in 2024 doorzet. Die groei brengt uitdagingen met zich mee: momenteel hebben we zoveel werk, dat we de vraag nauwelijks aankunnen. Het is lastig geschikte medewerkers te vinden voor het onderhoudswerk dat wij verrichten. We zoeken handige mensen, die zelfstandig kunnen werken. 

  Vrijheid en verantwoordelijkheid

  Met behulp van een recruitmentbureau proberen we onze weg in deze markt te vinden. Daarnaast hebben we geluk gehad met enkele kandidaten. Ze houden van sleutelen en zijn met ervaren collega’s op pad geweest monteurs en worden goed begeleid in hun leerproces. Wij bieden veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waaronder het beheer van eigen voorraden, klantcontact en adviseren.

  Wilt u meer weten over onze zeer complete dienstverlening op het gebied van brandbeveiliging? Neem dan contact met ons op.

  Deel dit bericht:

  Verder praten?

  Dennis vertelt je graag meer. Bel naar 0183 675 160 of mail naar verkoop@meis-brandbeveiliging.nl

  Het laatste nieuws

  Wij bieden altijd de beste oplossing om uw veiligheid  te waarborgen.