HomeNieuws  

25-04-2023

Veilig met Melvin

Meis-Brandbeveiliging-Melvin Wintjens

Meis Brandbeveiliging is een landelijk opererend dienstverlenend onderhoudsbedrijf. Daarbij zijn goede onderhoudsdeskundigen essentieel en daarom zijn we ook verheugd dat sinds maart Melvin Wintjens ons is komen versterken als onderhoudsdeskundige kleine blusmiddelen! Hij woont in het zuiden van het land, dus je gaat hem voornamelijk in die regio tegenkomen. We stellen onze nieuwe collega aan je voor!

Perfecte timing

“Bij mijn vorige werkgever was is inmiddels vijf jaar werkzaam als onderhoudsdeskundige en voor mij was het moment aangekomen om te kijken of ik aan een nieuwe uitdaging wilde beginnen”, zegt Melvin. “Met mijn vrouw heb ik overlegd en alle opties afgewogen, want het is toch een risico natuurlijk om van baan te wisselen. Helemaal aangezien we een kleine op komst hadden! Ik begon wat bedrijven te volgen op LinkedIn en voor ik het wist kreeg ik een bericht van Dennis van Meis Brandbeveiliging met de vraag of ik een overstap wilde maken. Dat klikte vervolgens heel goed en op 1 maart ben ik hier begonnen en aan het einde van dezelfde maand werd ons zoontje geboren! Dat was echt een perfecte timing.”

Alleen maar voordelen

Melvin werkt dus nog maar kort voor Meis Brandbeveiliging, maar ziet al veel voordelen! “Na de fijne gesprekken met Dennis, ontving ik een aanbod waar veel waardering en vertrouwen vanuit ging. Ook op een ander vlak ging ik erop vooruit. Mijn vorige werkgever zat hier vlakbij in de regio, maar ik werkte door heel Nederland. Nu krijg ik de regio zuid als werkgebied en kom ik niet verder dan Eindhoven ongeveer. Ik ben dus veel eerder weer thuis en zeker nu is dat erg fijn! Dat Meis Brandbeveiliging in Gorinchem zit en ik bij Maastricht woon, maakt dus helemaal niet uit. Ik vind het leuk onderweg te zijn, elke dag andere mensen te spreken en verschillende locaties te bezoeken. Het kantoor of de collega’s zie ik natuurlijk wel veel minder. In het begin heeft een collega mij wel ingewerkt en op dit moment loopt er een leerling met me mee. Eenzaam is het zeker niet!” 

Groeien

“Momenteel houd ik me bezig met het onderhoud van kleine blusmiddelen en noodverlichting. Dit kunnen vijf of zes kleine klanten per dag zijn, maar ook een hele dag bij een groot bedrijf. Graag wil ik me bij Meis Brandbeveiliging ook verder ontwikkelen en meerdere diploma’s halen om mijn werkzaamheden uit te breiden. Dan ben ik bevoegd om te werken aan droge blusleidingen bijvoorbeeld. 

Op pad

Uiteraard gaat veel vrije tijd nu in zijn pasgeboren zoontje zitten. Melvin houdt daarnaast ook van het buitenleven. “Ik ben actief in de scouting hier en als bestuurslid zet ik mij in voor de vereniging. Met vrienden ga ik af en toe meerdere dagen op pad om huttentochten af te leggen. Ik vind het heerlijk om actief in de buitenlucht bezig te zijn!”

Wil je ook net als Melvin zo’n leuke baan bij Meis Brandbeveiliging? Kijk dan hier voor alle vacatures!

Deel dit bericht:

Verder praten?

Dennis vertelt je graag meer. Bel naar 0183 675 160 of mail naar verkoop@meis-brandbeveiliging.nl

Het laatste nieuws

Wij bieden altijd de beste oplossing om uw veiligheid  te waarborgen.