HomeNieuws  

11-06-2024

Voordelen van werken als monteur bij Meis Brandbeveiliging

2240890 Meis Bedrijfshulpverlening en Brand Content 25 06   Website

Bij ons familiebedrijf geniet je als monteur van talrijke voordelen, die het werken erg aantrekkelijk maken. Met 44 jaar ervaring in brandbeveiliging en een eigen merk blusmiddelen, biedt Meis Brandbeveiliging een stabiele en betrouwbare werkomgeving. 

Eén van de grootste voordelen voor monteurs, is de beschikking over gloednieuwe elektrische bussen, volledig uitgerust met goed gereedschap.

Concentreren op werk

Daarnaast krijgen monteurs een eigen telefoon van de zaak. Dat maakt het werk efficiënter en gemakkelijker. Wij werken met een goed geolied team van planning- en verkoopafdelingen. Monteurs kunnen zich volledig te concentreren op hun werkzaamheden, zonder zich zorgen te maken over de planning.

Opleidingsmogelijkheden

Onze monteurs werken vanuit hun woonplaats in hun eigen regio. Dat vermindert het woon-werkverkeer aanzienlijk en draagt bij aan een betere werk-privébalans. Bovendien bieden we opleidingsmogelijkheden naar specialisatie, zoals noodverlichting en droge blusleidingen. Daardoor kunnen monteurs zich verder ontwikkelen en hun kennis uitbreiden.

Platte organisatie

Door de platte organisatie, werken wij in een open en toegankelijke bedrijfscultuur. Iedere medewerker voelt zich gehoord en gewaardeerd. Werken bij Meis Brandbeveiliging betekent deel uitmaken van een hecht team in een dynamische en ondersteunende werkomgeving. Wil jij monteur bij ons worden? Bekijk dan onze vacaturepagina en solliciteer!

Deel dit bericht:

Verder praten?

Dennis vertelt je graag meer. Bel naar 0183 675 160 of mail naar verkoop@meis-brandbeveiliging.nl

Het laatste nieuws

Wij bieden altijd de beste oplossing om uw veiligheid  te waarborgen.